2021

1 березня 2021 р. офіційно завершено перший етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science», який щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі Конкурсу увійшли 106 спеціалістів-науковців, з них 62 з 19 зарубіжних країн: США, Німеччина, Швейцарія, Ангола, Бенін, Чехія, Італія, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Румунія, Польща, Казахстан, Азербайджан, Грузія, Болгарія, Молдова, Білорусь.

Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали з 01.09.2020 по 01.02.2021. На перший етап конкурсу було подано 239 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з 40 університетів таких країн як: Німеччина, Канада, США, Коста-Ріка, Бразилія, Індія, Пакистан, Ізраїль, Китай, Туреччина, Македонія, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова, Болгарія.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях, які відбулися з 22 по 26 лютого 2021 р. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

Результати першого етапу конкурсу за напрямками:

Другий етап конкурсу розпочався 15 березня 2021 р. Фіналісти запрошені представити свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком. За результатами презентації і доповіді учасника, журі приймає рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.

Результати другого етапу конкурсу:

Всі учасники та наукові керівники були нагороджені сертифікатами. Роботи переможців (за бажанням) були опубліковані в збірнику робіт конкурсу. Наказ про затвердження переліку переможців конкурсу №198-03 від 02.04.2021 р.

економіка   енергетика

Перший етап конкурсу. Засідання журі напряму “Економіка і управління” (зліва) та “Енергетика та енергоефективність” (справа)

харчові 1   харчові 2

Перший етап конкурсу. Засідання журі напряму “Харчова наука і технології”

ит

Перший етап конкурсу. Засідання журі напряму “Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка”


1.01-     1.03-

1.04-    1.02-

Другий етап конкурсу, напрям “Харчова наука і технології”


 4.01-   4.03-

4.02-   4.05-

Другий етап конкурсу, напрям “Енергетика та енергоефективність”


-2.06   -2.11

-2.01   -2.14

Другий етап конкурсу, напрям “Економіка і управління”


5.01-   5.02-

5.05-   5.06-

Другий етап конкурсу, напрям “Екологія та охорона навколишнього середовища”


3.05-   3.03-

3.10-   3.09-

Другий етап конкурсу, напрям “Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка”