2024

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science» щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалістів-науковців, з них 92 з 23 зарубіжних країн: Ангола, Бенін, США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Оман, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Казахстан, Польща, Грузія, Румунія, Азербайджан, Болгарія, Молдова.

Реєстрація учасників та подання робіт на перший етап конкурсу тривали до 01.02.2024. На перший етап конкурсу було прийнято 358 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Оман, Литва, Німеччина, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова, Узбекистан.

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти (25% прорецензованих робіт згідно з рейтингом), які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

Результати першого етапу конкурсу за напрямками:

Другий етап конкурсу тривав з 21 по 29 березня 2024 р. Фіналісти були запрошені представити свою роботу на онлайн-конференції за кожним напрямком. За результатами презентації і доповіді учасника, журі прийняло рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.

Результати другого етапу конкурсу:

Всі учасники та наукові керівники будуть нагороджені сертифікатами, а роботи переможців (за бажанням) опубліковані в збірнику робіт конкурсу.


1.01 1.02
1.03 1.04
1.05 1.06
Другий етап конкурсу, напрям “Харчова наука і технології”


2.01 2.02
2.03 2.04
2.05 2.06
Другий етап конкурсу, напрям “Економіка і управління”


3.01 3.02
3.04 3.03
3.05 3.06
Другий етап конкурсу, напрям “Інформаційні технології, автоматизація і робототехніка”


4.014.02
Другий етап конкурсу, напрям “Енергетика та енергоефективність”


5.01 5.02
5.03 5.04
5.05 5.06
Другий етап конкурсу, напрям “Екологія та охорона навколишнього середовища”


6.01 6.03
6.02 6.05
6.04 6.06
Другий етап конкурсу, напрям “Туризм та готельно-ресторанна справа”


1 етап - харчові 1 етап - туризм1
1 етап - екологія 1 етап - іт
1 етап - туризм2 1 етап - енергетика
1 етап - економіка 1 етап - харчові 2
Засідання журі напрямів: затвердження результатів І етапу конкурсу